‘ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ’  ΠΗΛΙΟ-ΠΑΠΑ ΝΕΡΟΤα κτήριο είναι νεόκτιστο και αποτελείται από 8 διαμερίσματα [studios] δυναμικότητας 2 ή 3 ατόμων

[το 3ο άτομο ανήλικος].


Εξωτερικά υπάρχει κοινόχρηστη αυλή με γκαζόν, πολλά λουλούδια και λίγα τραπεζάκια για να απολαύσετε τη θέα και τον καφέ σας. Στο ισόγειο υπάρχει αίθουσα αναμονής, reception και wc για άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα τρία διαμερίσματα του ισογείου έχουν εύκολη πρόσβαση, χωρίς σκάλες.


Στον 1ο όροφο υπάρχουν πέντε διαμερίσματα εκ των οποίων τα τρία διαθέτουν πολυθρόνα- κρεβάτι για την φιλοξενία παιδιού [παρέχετε και παρκοκρέβατο σε όλα τα δωμάτια]    

Όλα τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα [35τμ] όλα τα μπαλκόνια έχουν θέα προς τη θάλασσα και παρέχουν όλες τις ανέσεις ενός αυτόνομου διαμερίσματος καθώς και την ξεχωριστή φιλοξενία των ιδιοκτητών.


Τα studios είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό.

Τηλεόραση υπάρχει  σε όλα τα διαμερίσματα καθώς και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη που θα καλύψει τις ανάγκες σας για την δημιουργία πρωινού ή ενός πρόχειρου γεύματος.


Σε απόσταση 50m από το ξενοδοχείο λειτουργούν καφέ-εστιατόρια με μεγάλη ποικιλία γαστρονομικών απολαύσεων.


Ακολουθώντας τον πεζόδρομο της ακτογραμμής σε ελάχιστα λεπτά συναντάς τον οικισμό του Αγ. Ιωάννη, ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο, όπου μπορείς να βρείς μινι μάρκετ, καταστήματα ειδών δώρων, καφέ-μπαρ και εστιατόρια.


Une Realization Par Elastic Reality ©